Quick-Step kiest voor UPR als nieuw public relations kantoor

UPR scoort met 360° print, digital en online PR-aanpak

Quick-Step, onderdeel van Unilin Group, gaat in zee met UPR als nieuwe agentschap voor haar media en influencer relaties. Hiermee versterkt UPR haar portefeuille aan klanten in het bouw- en decosegment met een toonaangevend internationaal merk met Belgische roots.

Naast sterke merken zoals Reynaers Aluminium, Siematic, Xella/YTong, Woningen Blavier, Rockfon en Stûv kiest opnieuw een belangrijke producent van kwaliteitsproducten voor de woning voor UPR. Het kantoor staat voortaan in voor de pers- en influencer relaties van Quick-Step.

Wij zijn erg fier om te werken voor een merk waarvan de naam synoniem is voor een hele categorie van vloerbekledingen. Met onze lifestyle, consumer en digital teams zullen we Quick-Step daadkrachtig ondersteunen bij het positioneren van haar innovatie-strategie om het status-quo op de markt uit te dagen,” aldus Wendy Jaspers, partner bij UPR.

Onze volwaardige 360° expertise waarbij we alle media-kanalen, online, print, audio-visueel en social media geïntegreerd op elkaar afstemmen met zowel B2B als B2C strategieën versterken de touchpoint-strategie van onze klanten en de activatie van consumenten. Met deze aanpak zullen wij de merkbekendheid en reputatie van Quick-Step boosten,” aldus Erik Struys, partner bij UPR. 

 

Over UPR – connecting the dots for you
UPR is een onafhankelijk Benelux PR & Communicatiebureau met kantoren in Antwerpen, Brussel en Amsterdam, opgericht in 2000. UPR is gespecialiseerd in lifestyle, consumer, business en digital stakeholder, media en influencer relaties voor toonaangevende en opkomende nationale en internationale merken. Meer informatie www.upr.be

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over UPR Agency - Connecting the dots for you

Sinds 2000 staat UPR Agency voor strategische en creatieve PR & communicatie voor lokale en internationale merken en organisaties die het verschil willen maken. Als hybride Benelux agentschap met kantoren in Brussel, Antwerpen en Amsterdam en meer dan 40 medewerkers bouwt en beheert UPR Agency de reputatie, awareness en thought leadership van merken. Dankzij de multidisciplinaire en cross-mediale expertise in zowel business, consumer als lifestyle communicatie is UPR Agency toonaangevend in het realiseren van unieke merkbeleving en -positionering met impactvolle verhalen.