Unlimited PR wordt UPR Agency

Lancering nieuwe website is startschot voor herpositionering en strategische verdieping

Het toonaangevende onafhankelijke Benelux PR & communicatiebureau UPR lanceert vandaag haar nieuwe website www.upragency.com. Dit is meteen de kick-off van de vernieuwde positionering van het multidisciplinaire UPR Agency. UPR, dat sinds 2000 bestaat, telt bijna 50 medewerkers, werkt voor meer dan 100 opdrachtgevers en merken en heeft vestigingen in Antwerpen, Amsterdam en Brussel. UPR Agency integreert met haar 360° communicatie expertise het groot aantal communicatie touchpoints in resultaat gedreven strategieën, plannen en campagnes. De baseline van UPR Agency is daarom: ‘UPR - connecting the dots for you’.

Aan het hoofd van UPR Agency staan 4 partners: Wendy Jaspers en Christian Van Haute die de Antwerpse vestiging leiden en founders zijn van UPR Belgium, Erik Struys die het kantoor van Brussel leidt en founder is van UPR business & consumer en Lilian Custers die het kantoor in Amsterdam leidt en founder is van UPR Netherlands

UPR Agency treedt met de nieuwe website, een vernieuwde huisstijl en versterkte positionering een nieuw tijdperk in met een focus op de verbreding en verdieping van haar expertise, services en klantenportefeuille.  De kernactiviteiten van het kantoor zijn pers, influencers en stakeholders relaties op het vlak van fashion, beauty, lifestyle, consumer, corporate, sustainability en CSR communicatie. Daarnaast maakte UPR de voorbije jaren naam en faam op het terrein van brand activation events, influencer marketing en marktonderzoek. Het kantoor versterkte tevens haar aanbod en expertise in crisis communicatie, content marketing, branded journalism en storytelling en breidde haar activiteiten in mediaplanning en native advertising sterk uit.

Onze strategische focus op een 360° communicatie-aanpak is een belangrijke USP voor onze klanten. Zij hebben in het agile communicatielandschap nood aan een strategisch klankbord en consultancy die effectieve campagnes uitwerkt met meetbare resultaten. Met deze KPI-gedreven aanpak zijn we een witte raaf in de pr & communicatiewereld, waar de meeste kantoren zich ofwel meer corporate ofwel meer lifestyle en consumer positioneren. UPR Agency biedt met haar 360° expertise en teams de meest geïntegreerde waaier aan communicatiediensten,” aldus Erik Struys.

UPR Agency wil de komende jaren versneld verder groeien in de domeinen waar het van oudsher het sterkst staat: fashion-, beauty-, design-, travel-, consumer- & FMG merken, retailers, industriële bedrijven, fabrikanten van bouwmaterialen, vastgoedspelers, dienstverleners, federaties en NGO’s.

 “UPR is pionier in influencer relations, content marketing, digitale communicatie en de integratie ervan in onze multimediale strategieën. Met onze vernieuwde positionering en website maken we onze unieke expertise concreter voor onze doelgroepen die steeds vaker zoeken naar communicatie professionals met een bewezen multidisciplinaire track,” besluiten Wendy Jaspers en Christian Van Haute.

Meer over UPR Agency: www.upragency.com
UPR Blog: www.upr-blog.prezly.com 

Sam Jaspers

Junior Communication Consultant Business & Consumer

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over UPR Agency - Connecting the dots for you

Sinds 2000 staat UPR Agency voor strategische en creatieve PR & communicatie voor lokale en internationale merken en organisaties die het verschil willen maken. Als hybride Benelux agentschap met kantoren in Brussel, Antwerpen en Amsterdam en meer dan 40 medewerkers bouwt en beheert UPR Agency de reputatie, awareness en thought leadership van merken. Dankzij de multidisciplinaire en cross-mediale expertise in zowel business, consumer als lifestyle communicatie is UPR Agency toonaangevend in het realiseren van unieke merkbeleving en -positionering met impactvolle verhalen.