UPR Agency lanceert nieuwe website

UPR Agency lanceert nieuwe website

Website vertelt vernieuwde merkverhaal met 360° communicatie-expertise

UPR Agency, het toonaangevende Benelux strategisch en creatief communicatiebureau, lanceert vandaag haar nieuwe website www.upragency.com. ​ De website biedt bezoekers de ultieme gebruiksvriendelijke ervaring met verbeterde navigatie en functionaliteiten om de geïntegreerde communicatie-aanpak van UPR Agency te ontdekken. De vernieuwde website toont het uitgebreide aanbod waarmee UPR Agency lokale en internationale merken, bedrijven en organisaties uit zeer verschillende sectoren begeleidt om zich maatschappelijk relevant te positioneren in hun snel veranderende en vaak disruptieve marktomgeving.

De website brengt het verhaal tot leven van de vernieuwde merkarchitectuur van UPR Agency dat haar expertise in de verschillende communicatiedomeinen op een hybride strategische én creatieve manier aanbiedt. UPR Agency onderscheidt zich hierbij door haar focus op merk- en productbeleving om de objectieven van haar klanten op het vlak van awareness en reputatie te realiseren. Dit blijkt uit de vele cases, best practices en de gedeelde communicatie-expertise die het hoofdaandeel van de content van de website uitmaken. Verder biedt UPR Agency social media influencers op de website de opportuniteit om als content creator samen te werken met het digital marketing team voor toonaangevende merken. Bezoekers van de nieuwe site kunnen voortaan ook op de hoogte blijven van het laatste UPR Agency-nieuws via een nieuwsbrief. ​

Connecting the dots for you
Het is de missie van UPR Agency om als ambassadeur van haar klanten hun positionering en reputatie vorm te geven zodat ze maatschappelijk relevant blijven. Ze kunnen hierbij rekenen op de expertise en kennis van de Benelux-markt die UPR Agency de voorbije 23 jaar opbouwde. Deze sterke lokale verankering verzekert de impact van de communicatiecampagnes bij de doelgroepen en stakeholders. Ook de creatieve hubs in Amsterdam en Antwerpen, waar pers en social media influencers de merken van de klanten persoonlijk kunnen beleven zijn een sterke troef. De website maakt de bezoeker hierin wegwijs doorheen de unieke 4-stappen methode die de missie van UPR Agency concreet maakt en die aan de basis ligt van het succes van elke communicatiecampagne. Zo maakt UPR Agency haar slogan ‘connecting the dots for you’ waar met haar full-service lifestyle, corporate en digital aanbod voor effectieve communicatie in een veranderende wereld.

Sinds de samenwerking met onze eerste klanten in 2000, richt UPR Agency zich op het luisteren naar en anticiperen op hun doelstellingen om deze te realiseren en zelfs te overtreffen. Hierdoor ontzorgen wij onze klanten met ons toegewijd team dat tegelijk ons sterkste wapen is. Zo kon UPR Agency groeien tot een Benelux-agency met meer dan 40 vaste medewerkers verdeeld over onze drie vestigingen in Amsterdam, Antwerpen en Brussel. Na bijna 25 jaar ononderbroken groei is UPR Agency een duurzame en betrouwbare Benelux-partner voor haar klanten. En deze ambitie tonen we op onze website en natuurlijk elke dag opnieuw in onze communicatie-acties,” aldus Lilian Custers, Wendy Jaspers, Erik Struys en Christian Van Haute, het managementteam van UPR Agency.
UPR BENELUX
UPR BENELUX

 

 

Over UPR Agency - Connecting the dots for you

Sinds 2000 staat UPR Agency voor strategische en creatieve PR & communicatie voor lokale en internationale merken en organisaties die het verschil willen maken. Als hybride Benelux agentschap met kantoren in Brussel, Antwerpen en Amsterdam en meer dan 40 medewerkers bouwt en beheert UPR Agency de reputatie, awareness en thought leadership van merken. Dankzij de multidisciplinaire en cross-mediale expertise in zowel business, consumer als lifestyle communicatie is UPR Agency toonaangevend in het realiseren van unieke merkbeleving en -positionering met impactvolle verhalen.